torsdag 5. mai 2011






M ammamia øya

Peristra, badet og fant surfebrett

Ei fin strand.


Delfin, me seilte med Delfiner i ein time

Bestefar og bestemor kom på besøk

Meg og mamma rodde inn i hålå




Kyrkje

Fra filmen: Mamma mia


8 kommentarer:

  1. Å så heldige du er som får være der mamma mia filmen ble laget. håper dere koser dere masse.

    klem fra tante Brit.
    skal hilse fra tina , håkon og
    Eivind til deg :)

    SvarSlett
  2. Hei Robert, det var gøy å klatre opp til Mamamia kirken med deg, Mathias, mamma og bestefar. Så heldig vi er som har fått oppleve det. Hører fra mamma at det var flere grotter, vik og strand dere skulle vist oss. Fikk lyst å reise tilbake til dere, men vi må nøye oss med å følge bloggen. Savner dere masse. Hils hele familien og en stooor klem til alle fem fra Bestemor

    SvarSlett
  3. Hei Robert
    Både bestemor og bestefar har skrevet til deg etter at vi har kommet tilbake til Haugesund
    Men jeg kan ikke se våre kommentarer noen plass. Kanskje ligger den på en annen side?
    Håper du har det like bra som sist vi var sammen

    SvarSlett
  4. Tror ikke vi finner det jeg først skrev til deg, så her kommer en ny utgave.
    Tusen takk for at vi fikk være sammen med deg, Mathias, Elise, og mamma og pappa på en kjempekjekk opplevelses uke. Har du klart å få fisk på det utstyret vi laget sammen, eller har du hatt det for travelt med lekser og bygging av sandslott på stranden. Nå har bestemor og bestefar sett gjennom over 350 bilder vi har tatt mens vi var sammen med dere, og når du kommer hjem skal vi lage en bildebok sammen.
    Masse glad idere alle

    SvarSlett
  5. Hei igjen Robert,
    Er lei meg at siste kommentaren jeg la inn ikke har kommet med av en eller annen grunn! Forsøker igjen! Vi hadde en kjempe fin uke sammen med dere og nå savner vi dere hver dag. Flotte bilder av delfinene. Fikk se noen vi og, men det var langt på avstand. Flott at vi fikk besøke mamamia kirken, og jeg forstår fra mamma at dere har flere viker, strender o.s.v. dere skulle gjerne vist oss. Det klarer vi ikke nå men gleder oss til å se alle bildene deres. Stooor klem til deg og alle fem fra bestemor

    SvarSlett
  6. Hei Robert.
    Ein hilsen fra Trym her.
    Onsdag spelte me fotballkamp mot Stegaberg, me tapte 15-2.Eg skåra ett av måla. Klassen var flink til å gå i tog 17.mai. Flotte bilder me kan sjå på bloggen din.Onsdag er det ny kamp mot Nord då skulle me hatt deg med. Savne deg på skulen, på trening og kampar. Er glad for at dere alle har det kjekt på tur.
    Stor klem fra Trym

    SvarSlett
  7. Hei Robert! -og Mathias og Elise! Korleis står det til? Eg har det veldig bra,har jo blitt ni år medan du har vært vekk! Gledar meg til å sjå alle igjen.Det er ikkje så lenge til nå! Kan du ta surfebrettet med deg heim til meg, så kan me prøve det når du kjem til meg neste gong! Ha det kjempe kjekt vidare! Hils alle fra oss :-)
    Klem frå Bjørnar :-))))))))

    SvarSlett
  8. Svar på spørsmål
    Julie, det er ikke klær, men våtdrakt, ganske kaldt i April.
    Bestefar, har ikkje fått fisk, prøvde litt. nå har me reist fra båten
    Bjørnar;får ikkje plass på flyet, men har hima.

    SvarSlett